Kuru Biber Meze Tarifi

Kuru Biber Meze Tarifi

Şimdi tam zamanı kışın bu güzel görüntüyü yakalamak için.Bunun için yapmanız gereken pazardan sivir biber ve dolma biber almanız. Çekirdeklerini temizledikten sonra ipe diziyoruz, güneşte kızarmalarını bekleyip kurutuyoruz.

Malzemeler:

  • 2 su bardağı kadar kutulmuş biber
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı fındık yağı
  • 3 diş sarımsak

Hazırlanışı:

  1. Kuru biberlerimizi yıkıyor ve bir taşım haşlıyoruz.
  2. İyice kuruladıktan sonra kızgın yağda kızartıyoruz.
  3. Sarımsakları ezip yogurtla karıştırıyoruz.
  4. Kızarmış biberlerimizin üzerini sosluyoruz.
  5. Güzel bir renk çümbüşü ve tadı sizleri bekliyor.
  6. Afiyetler olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? birgulunlezzetleri - Kuru Biber Meze Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

10 dk

Toplam süre:

25 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    299 kcal
  • Toplam kalori:

    1,794 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

birgulunlezzetleri

birgulunlezzetleri

Ramazan Yemekleri, Zeytinyağlılar, İçecekler,Tatlılar, Tuzlular,Hamur işleri, Meze Tarifleri, Mutfakta Kullanılan Herşey

  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • birgulunlezzetleri


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0