Kuru Patlıcan Dolması (Antep Yöresi)

Kuru Patlıcan Dolması (Antep Yöresi)

Kuru Patlıcan Dolması (Antep Yöresi)

Malzemeler:

  • Bir kaşık domates salçası
  • Üç-beş diş rende sarımsak
  • Yarım dal maydanoz
  • Bir küçük kase pirinç
  • İki yemeklik doğranmış kuru soğan
  • Yarım kg kıyma
  • Bir dal patlıcan (yaklaşık 45-50 adet)
  • Bir kaşık biber salçası
  • Bir yemek kaşığı nar ekşisİ
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber, nane vs. baharatlar

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Olsa da Yesek - Kuru Patlıcan Dolması (Antep Yöresi)

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

55 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    178 kcal
  • Toplam kalori:

    1,777 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877