Kuşkonmazlı Sığır Eti Tarifi

Kuşkonmazlı Sığır Eti Tarifi

Kuşkonmazlı Sığır Eti

Malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 su bardağı et suyu
  • 2 adet ince doğranmış soğan
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 500 g. taze kuşkonmaz sapı
  • Garnitür buketi (maydanoz, defne yaprağı, tane karabiber)
  • 1 su bardağı beyaz şarap
  • Tuz , taze çekilmiş karabiber
  • 800 g. bonfile
  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

EKS | Mutfak Akademisi - Kuşkonmazlı Sığır Eti Tarifi

Hazırlama süresi:

45 dk

Pişirme süresi:

45 dk

Toplam süre:

90 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    366 kcal
  • Toplam kalori:

    3,661 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877