Limonlu Kaşarlı Tavuk Tarifi

Limonlu Kaşarlı Tavuk Tarifi

Leziz ve pratik bir tarif tavuk sevmeyenler hindi ile deneyebilirler

Malzemeler:

  • Bir tatlı kaşığı tuz
  • Bir avuç dolusu dereotu
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım litre limon suyu (4-6 adet)
  • 4 adet tavuk göğsü
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım kase rendelenmiş kaşar

Hazırlanışı:

  1. Tavuk göğüsleri biraz incelterek 2 parçaya bölüyoruz. 2 buzdolabı poşetine paylaştırıyoruz.
  2. Limon suyu, tuz, zeytinyağı ve kıyılmış dereotunu blenderdan geçiriyoruz.
  3. Elde ettiğimiz karışımı tavukları koyduğumuz poşetlere paylaştırıp
  4. olabildiğince havasını alarak kapatıp buzdolabında 3-4 saat bekletiyoruz.
  5. Daha sonra tavukları ızgarada güzelce altlı üstlü pişirip
  6. son olarak üste rende kaşarı koyup eriyene kadar bekliyoruz.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ebrununmutfagi - Limonlu Kaşarlı Tavuk Tarifi

Hazırlama süresi:

35 dk

Pişirme süresi:

35 dk

Toplam süre:

70 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    338 kcal
  • Toplam kalori:

    1,351 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Ebrununmutfagi

Ebrununmutfagi

yemek moda mutfak giyim organik ürünler faydalı bilgiler vb pek çok yazı blogumda

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Derya Ugurlu


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0