Magnolia Puding Tarifi

Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler:

  • 1 paket Eti Burçak veya Eti Cici Bebe Bisküvi
  • 1 poşet krem şanti , 1/2 su bardağı süt ile çırpılcak
  • 1 paket vanilya
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4 su bardağı süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1,5 yemek kaşığı nişasta
  • 2 tane muz

Hazırlanışı:

  1. Süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta bir tencereye konularak orta ateşte kaynayana kadar pişirilir.
  2. Ocaktan alınırken vanilya eklenip karıştırılır.
  3. Arada karıştırarak soğumasını bekleyelim.
  4. 1 poşet krem şantiyi ayrı bir kasede 1/2 sb süt ile çırparak kremamızın içine dökerek mikserle iyice özleşene kadar çırpıyoruz.
  5. Bisküvilerimizi rondoda toz haline getiriyoruz.
  6. Muzları dilimliyoruz.
  7. Kuplarımıza biraz krema üzerine bisküvi tozu, onun üzerine muz, tekrar krema, bisküvi koyarak işlememizi tamamlıyoruz.
  8. Borcamdada aynı işlemi yapabilirsiniz.
  9. Afiyet bal şeker olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Mutfağın Büyüsü - Magnolia Puding Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

45 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    5 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    353 kcal
  • Toplam kalori:

    1,764 kcal

Benzer Tarifler

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Bisküvili Soğuk Pasta Tarifi

    Bisküvili Soğuk Pasta Tarifi

  • Süt Dilimi Tarifi

    Süt Dilimi Tarifi

  • Bal Kabak Kremalı Kadayıf Pastası Tarifi

    Bal Kabak Kremalı Kadayıf Pastası Tarifi

Yorumlar


 

Mutfağın Büyüsü

Mutfağın Büyüsü

Pratik Leziz Tatlar

  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Erdem Karakoç
  • Merve Bilgi


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    1
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0