Magnolia Puding Tarifi

Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler:

  • 1,5 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet krem şanti , 1/2 su bardağı süt ile çırpılcak
  • 1 paket Eti Burçak veya Eti Cici Bebe Bisküvi
  • 2 tane muz

Hazırlanışı:

  1. Süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta bir tencereye konularak orta ateşte kaynayana kadar pişirilir.
  2. Ocaktan alınırken vanilya eklenip karıştırılır.
  3. Arada karıştırarak soğumasını bekleyelim.
  4. 1 poşet krem şantiyi ayrı bir kasede 1/2 sb süt ile çırparak kremamızın içine dökerek mikserle iyice özleşene kadar çırpıyoruz.
  5. Bisküvilerimizi rondoda toz haline getiriyoruz.
  6. Muzları dilimliyoruz.
  7. Kuplarımıza biraz krema üzerine bisküvi tozu, onun üzerine muz, tekrar krema, bisküvi koyarak işlememizi tamamlıyoruz.
  8. Borcamdada aynı işlemi yapabilirsiniz.
  9. Afiyet bal şeker olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Mutfağın Büyüsü - Magnolia Puding Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

45 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    5 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    353 kcal
  • Toplam kalori:

    1,764 kcal

Benzer Tarifler

  • Petiborlu Pasta Tarifi

    Petiborlu Pasta Tarifi

  • Viskili Kek Tarifi

    Viskili Kek Tarifi

  • Milföylü Pizza Tarifi

    Milföylü Pizza Tarifi

  • Portakallı Kek Tarifi

    Portakallı Kek Tarifi

Yorumlar


 

Mutfağın Büyüsü

Mutfağın Büyüsü

Pratik Leziz Tatlar

  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Merve Bilgi
  • Çiğdem Oğuz


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    1
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0