Maguro No Shimofuri Tarifi

Maguro No Shimofuri Tarifi

Maguro No Shimofuri Tarifi

Malzemeler:

  • 1 kaşık wasabi
  • 2 lt buzlu su
  • 600 gr dilimlenmiş ton balığı
  • 100 gr daikon
  • 2 lt kaynar su
  • Soya sosu

Hazırlanışı:

  1. Ton balığını 4 fileto halinde bölelim. Filetoları su koyacağımız bir kevgire veya daha büyük
  2. bir kaba yerleştirelim. Önce kaynar su, sonra buzlu suyu koyalım. Böylece sadece
  3. yüzey tabakasını pişirmiş oluruz. Filetoları kurutalım, sonra keskin bir bıçakla yarım santimetre
  4. kalınlığında eğimli dilimler keselim. Dilimleri kenarları üst üste binmeyecek şekilde tabağa
  5. yerleştirelim. Jülyen usulü kesilmiş daikon ve istediğimiz miktarda wasabiyle süsleyelim.
  6. Soya sosuyla servis edelim. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Maguro No Shimofuri Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    134 kcal
  • Toplam kalori:

    802 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877