Palamut Tava Tarifi

Palamut Tava Tarifi

Palamut Tava Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı un
  • 2 adet ayıklanıp dilimlenmiş palamut
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Tuz

Hazırlanışı:

  1. Ayıklanıp dilimlenmiş palamut dilimlerini kanı tamamen akana kadar bol su ile yıkayalım.
  2. Suyunun süzülmesi için süzgece alıp 10 dakika bekleyelim. Suyu süzülen palamut dilimlerini önlü arkalı tuzlayalım.
  3. Sıvıyağı tavaya alıp kızdıralım. Unlayıp fazla ununu silkeleyerek temizlediğimiz palamutları orta ateşte önlü arkalı kızartalım.
  4. Salata ile birlikte servis yapalım.
  5. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Palamut Tava Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    652 kcal
  • Toplam kalori:

    2,609 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877