Reyhan Şerbeti Tarifi

Reyhan Şerbeti Tarifi

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler:

  • 3-4 adet limon tuzu
  • 6-7 dal reyhan
  • 6-7 yemek kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:

  1. Reyhanı iyice yıkayın. Kalın saplarını koparıp 6-7 dal kadar sürahinin içine alın.
  2. Üzerine kaynamış suyu dökün ve limon tuzu ile şekerini ekleyip karıştırın. Sürahiyi streç film ile kapatıp soğuyana kadar demlemeye bırakın.
  3. Soğuyan şerbeti buzdolabına kaldırın. Daha sonra buz ile servis edebilirsiniz.
  4. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Seneminyemekleri - Reyhan Şerbeti Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

15 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    3 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    113 kcal
  • Toplam kalori:

    340 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877