Saray Limonatası Tarifi

Saray Limonatası Tarifi

yaz sıcaklarının vazgeçilmezi

Malzemeler:

  • 4 litre soğuk su
  • 5 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 1,5 su bardağı şeker

Hazırlanışı:

  1. Limonların ve portakalın kabukları rendelenip, şekerle beraber bir kapta iyicene karıştırılır.
  2. Ayrı bir yerde limon ve portakalın suyu sıkılıp soğuk suyla karıştırılır.
  3. Rendelediğimiz şekerli kabuklar sulu karışıma dökülüp içine suyunu sıktığımız atıl kabuklarda atılır.
  4. 4-5 saat buzdolabında bekletilir.
  5. En son bir süzgeç yardımıyla süzülüp nane ve buzla servise hazır hale getirilir.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Pembe Mutfaklar - Saray Limonatası Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

60 dk

Toplam süre:

80 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    132 kcal
  • Toplam kalori:

    1,318 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877