Sashimi Miks Tarifi

Sashimi Miks Tarifi

Sashimi Miks Tarifi

Malzemeler:

  • Kollarından kesilmiş 3-4 parça ahtapot
  • Düz kesilmiş 1 cm kalınlığında 2 dilim ton balığı
  • 1 cm kalınlığında 3 dilim uskumru
  • Eğri kesilmiş 2-3 ince dilim beyaz balık
  • Düz kesilmiş 1 cm kalınlığında 3 dilim somon
  • Daikon
  • 1 kaşık wasabi
  • 8 adet ince limon dilimi
  • Salatalık dilimleri
  • Soya sosu

Hazırlanışı:

  1. Garnitür sebzeleri hazırlayalım, daikonu jülyen usulü keselim ve buzlu suya koyalım.
  2. Artanları yabani güller halinde şekillendirelim, salatalık dilimlerini bir yelpaze oluşturacak
  3. şekilde keselim. Balık dilimlerini süs malzemeleri ve limon dilimleriyle değişimli
  4. olarak tabağa yerleştirelim. Wasabi ve soya sosuyla birlikte servis edelim.
  5. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Sashimi Miks Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    169 kcal
  • Toplam kalori:

    676 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877