Sebze Mantısı Tarifi

Sebze Mantısı Tarifi

Hafif bir o kadar lezzetli

Malzemeler:

  • İsteğe göre 1 yemek kaşığı soya sosu
  • Kuru fesleğen
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 2 orta boy patates
  • 2 orta boy havuç
  • 2 orta boy kabak
  • 1 tutam köri
  • Üzeri için;
  • Yoğurt
  • Sıvı yağ
  • Pul biber
  • Kuru nane

Hazırlanışı:

  1. Kabakları, havuçları, patatesleri küp küp doğrayın. Dilerseniz yarı diri kıvama kadar haşlayın.
  2. Dilerseniz direk genişçe bir tavada sote edin.
  3. Sebzeler pişince tuzunu, fesleğenini veya istediğiniz baharatları ekleyin.
  4. Ezilmiş veya rendelenmiş sarımsakları ekleyin. Biraz çevirip ateşten alın.
  5. İlk sıcaklığı geçince servis tabağına alın.
  6. Üzerine yoğurt ve tavada zeytin yağı ile hazırladığınız pul biber ve kuru nane ile servis yapın.
  7. Not: Soya sosu koyarsanız 1 yemek kaşığı yeterli olacaktır ama tuzunu kontrollü atın.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Dinners Time - Sebze Mantısı Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    188 kcal
  • Toplam kalori:

    754 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877