Şekersiz Reçel Tarifi

Şekersiz Reçel Tarifi

Şekersiz Reçel Tarifi

Malzemeler:

  • 1/2 çay bardağı sıcak su,
  • 1 su bardağı dondurulmuş veya taze yumuşak meyve (karadut, böğürtlen, vişne, frambuaz vs.),
  • 2-3 damla limon suyu .

Hazırlanışı:

  1. Suyu bir sos tenceresinde kaynar konuma getirin,
  2. İçine meyveleri ekleyip orta hararetli ateşte sık sık karıştırarak meyveler iyice yumuşayana kadar pişirin,
  3. Limon suyunu ekleyin,
  4. Altını kısıp suyunu yarı yarıya çekene kadar pişirmeye devam edin,
  5. Ateşten alıp ılıdıktan veya soğuduktan sonra servis edin,
  6. Saklamak istiyorsanız kaynar haldeyken konserve kavanozuna koyup ağzını sıkıca kapatın ve ters çevirip soğuyana kadar bekletin, buzdolabında saklayın.
  7. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kevser'in Mutfağı - Şekersiz Reçel Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

50 dk

Toplam süre:

65 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    51 kcal
  • Toplam kalori:

    102 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Kevser'in Mutfağı

Kevserin Mutfağı - Yemek tarifleri, kahvaltılıklar, ana yemekler, zeytinyağlılar, hamur işleri, pastalar, kekler, kurabiyeler, tatlılar, içecekler, makarnalar, pilavlar ve yüzlerce tarif

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0