Somon Tava Tarifi

Somon Tava Tarifi

Somon Tava Tarifi

Malzemeler:

  • Kişi başı 1 adet somon dilimi
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı:

  1. Somon dilimlerini zeytinyağı ile hafifçe yağlayalım.
  2. Her iki tarafına tuz ve karabiber serpelim.
  3. Isıttığımız döküm ızgara ya da yapışmaz yüzeyli tavada her yanı nar gibi olana kadar pişirelim.
  4. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Somon Tava Tarifi

Hazırlama süresi:

5 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

25 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    619 kcal
  • Toplam kalori:

    1,238 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877