Tavuk Haşlama Tarifi

Tavuk Haşlama Tarifi

Tavuk Haşlama

Malzemeler:

  • Defne yaprağı, maydanoz
  • 1 kaşık limon suyu
  • Tuz, karabiber
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı (azaltılıp, çoğaltılabilir)
  • 1-2 Sivri biber
  • 3 diş sarımsak
  • 5-6 adet arpacık soğan
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 kğ istediğiniz tavuk eti . Parça et yada bud.Kişi sayısına göre Baget.

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Nursevince Lezzetler - Tavuk Haşlama Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

60 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    1 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    723 kcal
  • Toplam kalori:

    723 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877