Tayland Tavuklu Hindistan Cevizi Çorbası Tarifi

Tayland Tavuklu Hindistan Cevizi Çorbası Tarifi

Tayland Tavuklu Hindistan Cevizi Çorbası

Malzemeler:

  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 adet havlıcan kökü
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • 2 yemek kaşığı esmer şeker
  • 3 yemek kaşığı limon suyu
  • 7-8 dal taze kişniş
  • 10 adet yeşil limon yaprağı
  • 1 su bardağı mantar
  • 1 tutam taze zencefil
  • 4 adet çili biber
  • 1 litre Hindistancevizi sütü

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

EKS | Mutfak Akademisi - Tayland Tavuklu Hindistan Cevizi Çorbası Tarifi

Hazırlama süresi:

35 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

65 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    372 kcal
  • Toplam kalori:

    1,490 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877