Taze Fasulye Konservesi Yapımı

Taze Fasulye Konservesi Yapımı

Taze Fasulye Konservesi

Malzemeler:

  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ,
  • 1 su bardağı su ,
  • 2 adet büyük domates ,
  • 1 kg Taze Fasulye ,
  • 1 tatlı kaşığı tuz .

Hazırlanışı:

  1. Domatesleri küp küp doğrayın,
  2. Zeytinyağını kızdırın,
  3. Domatesleri ekleyip sularını salana kadar kavurun,
  4. Tuzunu ve suyunu ekleyin,
  5. Su kaynayınca istediğiniz büyüklükte doğradığınız fasulyeleri ekleyip karıştırın,
  6. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte fasulyelerin rengi sararana kadar pişirin,
  7. Ateşten almadan kaynar vaziyette konserve kavanozlarına doldurun,
  8. Kavanozların kenarlarını iyice silin ve yeni kapakla kapatıp ters çevirin,
  9. Soğuyana kadar bu şekilde bekletin,
  10. Soğuduktan sonra güneş görmeyen bir yere kaldırın.
  11. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kevser'in Mutfağı - Taze Fasulye Konservesi Yapımı

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

50 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    66 kcal
  • Toplam kalori:

    394 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Kevser'in Mutfağı

Kevserin Mutfağı - Yemek tarifleri, kahvaltılıklar, ana yemekler, zeytinyağlılar, hamur işleri, pastalar, kekler, kurabiyeler, tatlılar, içecekler, makarnalar, pilavlar ve yüzlerce tarif

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Hatice Emir Yıldırım


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0