Ton Balıklı Diyet Kanepe Tarifi

Ton Balıklı Diyet Kanepe Tarifi

Hem leziz hem diyet hem pratik daha ne olsun

Malzemeler:

  • 180 gram ton balığı
  • 10 adet minik kornişon turşu
  • 2 adet kırmızı etli biber
  • Yarım demet dereotu
  • 1 limonun suyu
  • 10 dilim kepek ekmeği
  • Süslemek için zeytin

Hazırlanışı:

  1. Ton balığını ince doğranmış kırmızı biber ve turşu, kıyılmış maydanoz ile güzelce harmanlıyoruz.
  2. Tuzunu ve limon suyunu ekleyip beklemeye bırakıyoruz. (10 dakika)
  3. Kepek ekmeklerini kurabiye kalıbı yardımıyla çiçek şeklinde keserek
  4. üzerine hazırladığımız ton balıklı karışımdan 1 yemek kaşığı kadar koyup zeytin ile süsleyip
  5. servis ediyoruz.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ebrununmutfagi - Ton Balıklı Diyet Kanepe Tarifi

Hazırlama süresi:

5 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

10 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    118 kcal
  • Toplam kalori:

    1,181 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877