Truff Tarifi

Truff Tarifi

ikramlık truff

Malzemeler:

  • 1 paket krema (200 ml)
  • 1,5 paket baton kek
  • 2 paket bitter çikolata (160 gr)
  • 1 paket sütlü çikolata (80 gr)
  • Üzerine;
  • Eritilmiş çikolata veya hazır çikolata sos
  • İsterseniz hindistan cevizi , pasta süsleme şekeri

Hazırlanışı:

  1. Kremayı ocağa koyun. Kenarları göz göz olunca çikolataları içine koyarak eriyene kadar ocakta tutun.
  2. Keki ufalayın. Karışımın içine koyarak karıştırın. Dolapta 2 saat bekletin.
  3. Bu sürede kek sıvıyı içine çekecek ve donacaktır.
  4. Karışımdan istediğiniz büyüklükte parçalar kopararak yuvarlayın.
  5. İsterseniz truff kağıtlarına koyun, isterseniz kürdan batırarak servis yapın.
  6. Truffların üzerine çikolata sos dökerek istediğiniz şekilde süsleyin.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Secretpatisseria - Truff Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

15 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    305 kcal
  • Toplam kalori:

    3,051 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Secretpatisseria

Yemek el emegi tasarimlar

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • naile görgülü


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    6
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    8
  • Instagram
    0