Üç Kulak Hamuru Tarifi

Üç Kulak Hamuru Tarifi

Yöresel bir lezzet

Malzemeler:

  • 3 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Aldığı kadar un
  • 1 tane yumurta
  • İç malzemesi:
  • Lor peyniri
  • Üzeri için;
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:

  1. Un su ve tuz harcını ele yapışmayacak şekilde yoğurulup bezelere ayrılıp açılır ve eşit aralıklarla enine ve boyuna kestikten sonra, içine lor peyniri koyarak üçgen olacak şekilde katlanır ve
  2. normal makarna gibi kaynayan suyun içerisine atılır, servise almadan süzüp tereyağını kızartarak üzerine gezdirilir. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Gülayın Mutlu Mutfağı - Üç Kulak Hamuru Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    168 kcal
  • Toplam kalori:

    1,008 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Gülayın Mutlu Mutfağı

Gülayın Mutlu Mutfağı

Nefis anne yemeği tarifleri ve birbirinden güzel sunum önerileri

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Merve Güzel


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0