Yulaf Unlu Mama Tarifi

Yulaf Unlu Mama Tarifi

Yulaf Unlu Mama Tarifi

Malzemeler:

  • 1 avuç taze mevsim meyveleri ya da kurutulmuş meyveler (kayısı, elma, erik, üzüm)
  • 1 su bardağı su veya süt
  • 1 avuç ceviz , fındık içi (ince dövülmüş)
  • 2 yemek kaşığı yulaf unu

Hazırlanışı:

  1. Tane şeklinde ya da toz halindeki yulaf ununu, su veya sütle sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirelim.
  2. Muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatalım.
  3. Bebeğimize bu şekliyle yedirebileceğimiz gibi, içine mevsim meyvelerinden doğrayarak veya kurutulmuş meyveleri incecik kıyarak da yedirebiliriz.
  4. Ceviz içi veya fındık gibi kuruyemişleri de ince döverek mamaya ekleyebilirsiniz.
  5. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Yulaf Unlu Mama Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    399 kcal
  • Toplam kalori:

    798 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877