Zeytinyağlı Mantar Salatası Tarifi

Zeytinyağlı Mantar Salatası Tarifi

hem meze , hem salata yerine geçecek güzel ve pratik bir lezzet

Malzemeler:

  • 400 gram mantar
  • 2 adet kırmızı etli biber
  • Tuz , karabiber
  • Zeytinyağı

Hazırlanışı:

  1. Mantarlar julyen şekilde doğranıp tavaya alınıp sotelenir.
  2. Yumuşamaya yakın ince doğranmış biberler eklenip soteleme işlemine devam edilir.
  3. Ocaktan almadan önce zeytinyağı, tuz ve karabiber eklenip harmanlanır.
  4. Çok az su eklenir, biraz daha pişirilip
  5. ocaktan alınan mantarlar sıcak ya da soğuk servis edilebilir.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ebrununmutfagi - Zeytinyağlı Mantar Salatası Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

15 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    104 kcal
  • Toplam kalori:

    626 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877