Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Her daim güzel...

Malzemeler:

  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 adet domates
  • 1 adet acı kırmızı biber
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 baş soğan
  • Yarım kg taze fasulye
  • Maydanoz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Nar ekşisi

Hazırlanışı:

  1. Soğan, sivri biber ve sarımsağı ince ince doğradıktan sonra üç yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurun.
  2. Soğanlar şeffaflık kazanınca salçayı da ekleyip kavurmaya devam edin.
  3. Fasulyeleri iki üç parçaya kesip soğanlarla birkaç dakika kavurun.
  4. Domateslerin kabuklarını soyup fasulyelerin üzerine atın.
  5. Tuz, karabiber, pul biber ve nar ekşisi ekleyin.
  6. Yarım saat kadar pişirin. Ocağın altını kapatıp yemeğin üzerine maydanoz serpip 5 dakika dinlendirin
  7. Fasulye ekşi ve güzel bir tat kazanmış olacaktır.
  8. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Yemek De Yemek - Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    229 kcal
  • Toplam kalori:

    914 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877