Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

#ayinsebzesi Yaz sofraları için ideal

Malzemeler:

  • 1 kilo nazende fasulye
  • 1 su bardağı Zeytinyağı
  • 2 tane kuru soğan
  • 3 tane domates
  • Tuz, 1 çay kaşığı şeker

Hazırlanışı:

  1. Soğanları küçük küçük doğrayalım. Zeytinyağı ile pembeleşene dek kavuralım. Domatesleri küp küp doğrayıp ilave edelim.
  2. Ayıkladığımız fasulyeleri ilave edip kısık ateşte kavurmaya bırakalım. Tuz ve toz şekeri ilave edelim. Suyunu bırakınca 1 bardak sıcak su koyalım.
  3. Yumuşacık olunca servis tabağıma alalım. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Yeşimin Mutfağı - yeşim çetinbaş - Harikalar Mutfağı - Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

60 dk

Toplam süre:

75 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    313 kcal
  • Toplam kalori:

    1,877 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Yeşimin Mutfağı - yeşim çetinbaş - Harikalar Mutfağı

Yeşimin Mutfağı - yeşim çetinbaş - Harikalar Mutfağı

harika pratik lezzetler

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • yeşim çetinbaş
  • Mert Yılmazer


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0